''בין פירות הים מצאתי קלמרי מטוגן בציפוי פריך; שרימפס במעטפת קרנצ'ית מפתיעה של בוטנים; ובייבי שרימפס טבולים באמבטיה של רוטב חמאה ועשבי תיבול...''. דניאלה בן משה דגה את בעלה משלל עיסוקיו, לטובת הדגים של מסעדת פונדק הצלבנים
''פילה סלמון ברוטב שמנת עם נגיעות תפוז היה מצוין. עסיסי, נימוח, עשיר בטעמים, ומשתלב היטב עם הרוטב המעניין. לצידו קיבלתי כתוספת, לפי בחירתי, ירקות אנטי-פסטי ברוטב חומץ בלסמי. עבורי זו הייתה מנה קלילה לצהריים ומאד משביעה וטעימה...''. דניאלה בן משה נהנתה בצהרי יום שישי חורפי ומקומי מחוויה של פיאצה באיטליה, במסעדת פאברוטי אשר בנהריה
איפה מוצאים פאב ימאים קלאסי עם אווירה חמימה, תפריט אלכוהול עצום, אוכל מדהים, וקהל לקוחות בכל הגילאים? בערי הנמל באירופה, נכון. אבל גם בפאב העוגן בחיפה